ĒDIENKARTE 01.03.2021 – 05.03.2021. PIRMDIENA, 01.03.2021. BROKASTIS Rīsu biezputra ar ievārījumu. Tēja PUSDIENAS Skābeņu zupa, rupjmaize. Maltas gaļas mērce, griķi, burkānu-seleriju salāti. Upeņu dzēriens. LAUNAGS Biezpiens ar krējumu un zaļumiem. Baltmaize ar sviestu. Kakao. OTRDIENA, 02.03.2021. BROKASTIS Baltmaize ar sieru. Tomāti. Kafijas dzēriens. Tēja, burkāns PUSDIENAS Cūkgaļas šnicele, kartupeļi, piena mērce, rupjmaize, Gurķu-redīsu salāti ar krējumu. Jogurta krēms ar ķīseli. Citronūdens. LAUNAGS Auzu pārslu piena zupa Sēklu maize ar sviestu. TREŠDIENA, 03.03.2021. BROKASTIS Mannā biezputra ar cukuru un kanēli. Tēja. Melone PUSDIENAS Biešu zupa, rupjmaize. Vistas gaļas mērce, makaroni, ķīnas kāpostu, tomātu salāti ar majonēzi. Jāņogu dzēriens. LAUNAGS Ķirbju pankūkas ar krējumu. Piens. CETURTDIENA,04.03.2021. BROKASTIS Kukurūzas biezputra ar ievārījumu. Tēja, Bumbieris PUSDIENAS Dārzeņu zupa, rupjmaize. Cepta zivs fileja, kartupeļu biezenis, svaigu kāpostu salāti. Dzērveņu dzēriens. LAUNAGS Gurķu- tomātu salāti. Baltmaize ar vistas gaļas pastēti. Tēja. PIEKTDIENA, 05.03.2021. BROKASTIS Omlete, sēklu maize ar sviestu. Tēja. Paprika PUSDIENAS Buljons ar grauzdiņiem. Cepts vistas stilbiņš, rīsi, krējuma-tomātu mērce, burkānu- puķukāpostu salāti. Ābolu sulas dzēriens. LAUNAGS Jogurta-biezpiena krēms ar svaigiem augļiem. Citronūdens.